Штекли по пукањето во Ист Гејт oбјави слика од раните и напиша: „Благословен сум, Бог ги сака храбрите“

0
70

Раде Трајковски – Штекли кој пред неполн месец беше испукан во трговскиот центар „Ист Гејт Мол“ на својот Инстаграм објави стори со раните кој ги добил од куршумите.

Раде Трајковски – Штекли кој пред неполн месец беше испукан во трговскиот центар „Ист Гејт Мол“ на својот Инстаграм објави стори со раните кој ги добил од куршумите.

Штекли објави една од петте прострелни рани со кој се здобил, а во продолжение напишал:

“Благословен сум“, „Една од петте“ и „Бог ги сака храбрите.

Ова е втор обид за елиминација на Трајковски, а МВР се уште нема осомничени ниту уапсени за овие случаи.