(ФОТО) Снежен Тирол во Австрија – затрупан во снег

0
229

Една фотографија од алпите – Тирол во Австрија затрупан во снег, и се уште интензивно паѓа.

Фотографијата ја објавува метеопрогнозерот Славчо Попоски.

 

фото ФБ