Демолирани канцелариите на Државниот инспекторат за локална самоуправа – расфрлани столици, искршена брава

0
54

Демолирани се канцелариите на Државниот инспекторат за локална самоуправа, искршена е и украдена опрема, информираа од Инспекторатот.

Инцидентот се случил во саботата, а случајот во МВР го пријавил директорот на Инспекторатот Ферди Ашани.

Инспекторатот е лоциран во зградата на МРТВ на 12 кат.