Викендов влегуваме во влажен и нестабилен период, со силен ветар и прашина од Сахара

0
94

Од овој викенд влегуваме во циклонален, влажен и нестабилен период – Очекуваме силен јужен ветер, како и Сахарска прашина и песок!, стои во кратката најава од метеопрогнозерот Славчо Попоски.