(ФОТО) Утринско к’пење во март во Охридското Езеро

0
63
Споменик на природата Охридско Езеро
“К’пење во март”

Охрид, Сараиште 2024, се  вели во објавата  на ФБ од  Diving Center Akvatek.

Дознаваме дека овоие девојки кои денот го започнаа со пливање се туристки кои не можеа да му одолеат на мирното Езеро.

извор: ФБ  Diving Center Akvatek