Тошковски: Пред нас е почетокот на едно ново време, време на правда и слобода за сите неправедно осудени

0
58

Борбата за правда не смее да запре, се додека не се постигне конечната слобода. На тој пат овие луѓе не се сами и секогаш ќе ја имаат мојата поддршка, затоа што вистината е на нивна страна. Сигурен сум дека пред нас е почетокот на едно ново време, време на правда и слобода за сите неправедно осудени, напиша на својот ФБ профил министерот за внатрешни работи Панче Тошковски.

извор: ФБ Панче Тошковски