(ВИДЕО) Туркиш Еирлајнс го направи првиот Директен Лет од Истанбул за Мелбурн

0
208

Туркиш Еирлајнс го направи првиот Директен Лет од Истанбул за Мелбурн! По што за прв пат после долги години Мелбурн директно се поврза со Една Европска Дестинација! Авионот беше пречекан со државни почести од Австралиските служби, а на Аеродромот беше организирана Турска забава со Турски специјалитети и музика!