Илиевски: Уште еден доказ за фалсификатот, а ако најдам на нет потписи и од сите други ќе се докаже истото

0
60

Уште еден доказ за фалсификатот. А ако најдам на нет потписи и од сите други ќе се докаже истото, порача денеск Богдан Илиевски објавувајќи нов документ на кој се гледа разлика во потписите објавени на документот за кој СДСМ тврди дека е вистинит.


Претходно и ВМРО-ДПМНЕ реагираше на лажните обвинувања од СДСМ, по што најави и тужба.