Таравари добил поддршка од синот на легендарниот Арбер Џафери

0
47

Среќен сум што денеска јавно ја имам поддршката од Илир Џафери, синот на мојот незаборавен пријател и Наш духовен и идеолошки водач Арбен Џафери!
Среќен сум и што со нас е Фета Халими, верен пријател кој се заборава.
ПРОМЕНАТА ПОЧНА, напиша на својот ФБ профил Арбен Таравари.

Инаку на митинг Села и Ахмети зборуваа за идеологот Џафери, а поддршката од неговиот син замина кај Таравари