Јанкуловска: За прв пат во историјата Македонија доби жена за Претседател!

0
94
За прв пат во историјата Македонија доби жена за Претседател! 🇲🇰
Честитки за нашата Претседателка, честитки за Македонија!
-напиша Јанкуловска.