(ВИДЕО) Таравари за Глас на Америка: Начелно веќе имаме Влада во доаѓање и се надевам дека од 1 до 5 јуни ќе имаме нова Влада

0
57

„Се надевам во понеделник и во среда да продолжат разговорите. Начелно веќе имаме Влада во доаѓање и се надевам дека од 1 до 5 јуни ќе имаме нова Влада на Република Македонија“, вели Арбен Таравари, еден од лидерите на ВРЕДИ, во разговор за Гласот на Америка.

извор: Глас на Америка