Од почетокот на јуни на повидок прв потопол бран од Африка

0
83

Уште најмалку 10 до 15 денови ќе имаме многу нестабилно време со чести врнежи, грмежи и локални временски непогоди, но од самиот почеток на јуни на повидок е и првиот поголем топол бран од северните предели на Африка…, најавува метеопрогнозерот Славчо Попоски.