На Ане и е потребна нашата помош,таа е сопруга на припадник на единицата „Тигар“ кој загина во акцијата во Диво Насеље

0
723

Драги роднини, пријатели, колеги! На Ане и е потребна нашата помош повеќе од било кога, апелира семејството на Анета Стојменовиќ.

Анета Стојменовиќ е сопруга на нашиот херој, тигарот Горан Стојменовиќ “Србинот”, кој загина во акцијата во Диво Насеље, Куманово каде што ја бранеше својата татковина Македонија. За жал пред извесно време кај Ане е дијагностицирана дискусхернија на вратната кичма за која постои опасност да сноси последици и на други делови од телото и потребна е итна хируршка интервенција. За таа цел потребна е наша помош преку собирање на парични средства за потребната операција која треба да се изврши во Белград, Србија која чини 10.000е. Операцијата е закажана на 14.03.2022. Рокот за собирање на средствата е краток, но заедно можеме да ја постигнеме целта! Ви благодариме на однапред пружената помош! Да бидеме хумани! За Ане!

Број за донации:
Т-Моб 143177 Анета Стојменовиќ!
250500017937617 Охридска Банка
*Во очекување сме на тел.бр за донации и од А1 тел. оператор!