Зеленски: Борбата е тука, ми треба муниција а не превоз

0
574

Украинскиот преседаел Зеленски ја одбил понудата на САД да го евакуираат, велејќи: „Борбата е тука; Ми треба муниција, а не превоз“

извор/фото: агенции