Возел 1км/ч над дозволената брзина и добил забрана за возење од 30 дена!

0
709
И тоа го има во Македонија. Возел со само 1километар на час а за тоа заработил казна за забрана за управување со моторно возило од 30 дена.
ФБ статус од револтираниот граѓанин:
Затоа што имаме “ПРАВНА ДРЖАВА”, ете затоа секој ден се иселуваат нашите сограѓани од оваа вукојебина
За 1 км/ч повеќе од дозволената брзина добиваш забрана за возење од 30 денови!!!
Образованието е сила, образованието е моќ п.с. ама ако не ја купиш дипломата 😭
Македонија ВЕЧНА !!!