Зеленски до Европскиот парламент: „Докажете дека сте со нас“

0
356

Претседателот на Украина, Владимир Зеленски, во своето онлајн обраќање на седницата на Европскиот парламент, порача: „Докажете дека сте со нас. Докажете дека нема да нè оставите сами.“

извор: Агенција Анадолија