(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец расчисти уште две мапирани депонии

0
240

Екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец” расчистија уште две мапирани депонии на територијата на општина Охрид, велат од ЈП Охридски Комуналец.

„Расчистена дива депонија во близина на ЈЗУ Специјална болница за ортопедија и трауматологија „Св.Еразмо” и расчистена дива депонија на ул.„Марко Цепенков”
Согласно Програмата за работа за 2022 год. се спроведоа активности за тековно одржување на јавната чистота на јавните површини во селата Велгошти и Лескоец.