ВМРО ДПМНЕ: Тежок блам за Пендаровски, човек кој тепаше жени ќе ја преставува државата во ООН

0
434

Тежок блам за Пендаровски, човек кој тепаше жени ќе ја преставува државата во ООН.Љубомир Фрчкоски е човек кој беше пријавен за тепање на жена на паркинг, тој е човекот кој беше обвинет за учество во шверцот на нафта и цигари во 90тите години.Во време на Фрчкоски се случи атентатот врз Претседателот Киро Глигоров, кој потоа никогаш не беше расчистен, се вели во соопштението од ВМРО ДПМНЕ. Во истото се додава:

Љубомир Фрчкоски е човек со сомнително минато, кој ќе остане запаметен по скандали и криминали.Соединетите американски држави не го прифатија Фрчкоски за амбасадор во Вашингтон, а сега Пендаровски го праќа на нивна територија во Њујорк. Пендаровски ги потценува САД.

Пендаровски го нарушува угледот на Македонија.