ВМРО ДПМНЕ: Од СДСМ е, се вика Дарко на 30 години има 4 милиони во банка и е против скопјани да возат електрични автобуси и се вработат 500 нови работници

0
421

Во СДСМ владее тотална безидејност, па и денес Дарко Каевски ја прочита истата прес конференција на партијата како и вчера, се вели во соопштението од ВМРО ДПМНЕ.

Во продолжение на истото се додава:

СДСМ е партијата која против набавка на електрични автобуси, против отворање на фабрика во која ќе се вработат најмалку 500 работници и е против намалување на загадениот воздух.

И сето ова го кажува Дарко, кој е од СДСМ и на 30 години стекнал 4 милиони во банка, и 3 стана.