Актерката Кочовска со внукот на одмор во Струга

0
370

Македонската акетрк Тања Кочовска реши да се одмори во Струга заедно со својот внук Јоаким.

Таа стана баба оваа пролет каде доби внук од својот син Алксандар и снаата Моника.

 

 

reporter.mk