Нефи Усеини поднесе оставка од функцијата советник во Охрид

0
209

Советникот од редовите на ДУИ, Нефи Усеини поднесе не отповиклива оставка од функцијата советник во Советот на општина Охрид. Оставката до претседателот на Советот Сашо Донев, Нефу Усеини ја доставил денес и се очекува таа да биде констатирана на денешната седница на советот кој во моменров заседава.