Лице од Скопје во тешка здравствена состојба донесено во Специјалната болница за кардиоваскуларни болсти Охрид

0
203
На 16.02.2023 во СВР Охрид, пријавено е дека во 12.20 часот во специјалната болница за кардиоваскуларни болести Охрид, во тешка здравствена состојба бил донесен Д.С.(34) од Скопје.
Се преземаат мерки за расчистување на случајот.