Малолетник каснат од куче скитник во Кичево

0
97

На 16.03.2023 година во 14.45 часот, С.М.(31) од Кичево во полициска станица пријави дека на улицата „11 Септември“ во Кичево нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

Извор: СВР Охрид