(ВИДЕО) Малечка црвена панда се роди во грчката зоолошка градина

0
115
Се роди малечка црвена панда во грчката зоолошка градина
Таа е мал цицач кој живее на дрвја, роден на Хималаите како и во југозападна Кина и таа не е тесно поврзана со попознатата џиновска панда.
VOA