(ФОТО) Врнежите од дожд ја поплавија улицата „ЈНА“ во Струга

0
85

Обилните врнежи од дожд доведоа до полавување на улицата „ЈНА“ во Струга. Отежнато е движењето на возилата а пешаците практично и не можат да поминат по оваа улица.

 

 

 

 

фото : Спомнете ја Струга барем  на карта за временска прогноза