Џиновската панда Фан Ксинг се враќа дома

0
99

Џиновската панда Фан Ксинг се враќа дома – во земја што никогаш не ја посетила, Кина. Пандата беше испратена во средата од зоолошката градина Оувехандс Холандија во Кина, каде што ќе се приклучи на програмата за размножување што помага да се зачуваат ранливите видови.

 

 

 

VOA