(ФОТО) Берење грозје во близина на Кавадарци, во 60.те години во Македонија

0
93

Објавена фотографија од берење грозје во близина на Кавадарци во тогашната Сојузна република Македонија во состав на Југосславија во 60.те години.

 

 

фото ФБ