И целиот свет да е против мене… најважно е што те имам ТЕБЕ, Лила за својот син!

0
249

И целиот свет да е против мене… најважно е што те имам ТЕБЕ ❤️ Еден живот една љубов…син, другар, поддршка, мој панцир години наназад !!! Ете затоа сум толку силна ❤️Најсреќен роденден Филипе мој да си здрав, жив и најсреќен…и уште долго да ме чуваш, браниш, пазиш и мазиш… те сака Лики

-напиша Лила за роденденот на својот син на ФБ