Мирзахи за Република: Не знам и не се сеќавам беше најчестиот одговор на Филипче пред Комисијата за онкологија

0
147

Претседателката на Анкетната комисија за случајот „Онкологија“ во интервјуто за Република“ објасни дека сите засегнати дале изјави  во насока на расчистување на овој случај, освен еден, а тоа е поранешниот министер Венко Филипче.