Александар Мишо Броз – синот на Тито наполни 82 години

0
147

Внуката на Јосип Броз Тито објави фотографија со родителите. Нејзиниот татко, Александар Мишо Броз, најмладиот син на Тито, веќе има 82 години.

Александар Мишо Броз, син на Јосип Броз Тито, ретко се појавуваше во јавноста во последната деценија по завршувањето на неговата успешна дипломатска кариера. Неговата ќерка Саша Броз, внуката на Тито, неодамна објави фотографија на која и се придружија 82-годишниот татко Мишо и 81-годишната мајка Мира