Милошоски: Ивана Шапкар (Охрид) и Весна Илиева Лубуриќ се незаконити членови во Второстепената комисија за управна постапка

0
321

Ивана Шапкар (Охрид) и Весна Илиева Лубуриќ се незаконити членови во Второстепената комисија за управна постапка, вели Антонио Милошоски од ВМРО ДПМНЕ. Тој објаснува и зошто.

извор: ФБ Antonio Miloshoski