(ВИДЕО) Зависниците од коцкање бараат помош, совети од д-р Светлана Вучетиќ Арсиќ, невролог и експерт за лекување на зависности

0
48

Гостин на новиот подкаст „Водич за здрав живот со Данијела Давидов Кесар“ е д-р Светлана Вучетиќ Арсиќ, невролог и експерт за лекување на зависности од Специјалната болница за болести на зависности во Драјзерова.

Таа зборува за најчестите проблеми со зависности со кои се соочуваат луѓето, од проблемите што ги имаат поради конзумирање дрога до оние со кои се соочуваат граѓаните поради патолошкиот коцкање.

извор: magazin.politika.rs