(ФОТО) Витинска зимска идила во Ливињо, Италија

0
134

Додека целиот Балкански Полуостров е под закана на моќниот Џеновски циклон, во Ливињо, Италија како и на многу места во алпскиот регион владее вистинска зима.

фото ФБ Славчо Попоски