Затворен за сообраќај е и регионалниот пат меѓу селата Извор и Иванчишта кај Кичево поради одрони

0
74

Поради одрони и свлечишта, од 12 часот затворен за сообраќај е и регионалниот пат меѓу селата Извор и Иванчишта кај Кичево, информираат од АМСМ.