(ВИДЕО) Трета година по ред, БРОЈ ЕДЕН ВО СВЕТОТ, Мери Акиевска!!!

0
47

Трета година по ред, БРОЈ ЕДЕН ВО СВЕТОТ, Мери Акиевска!!! Акиевска се натпреваруваше денеска на Светското првенство во Шпанија. Мери Акиевска (22) од Крива Паланка учествуваше на Светското првенство во бодибилдинг и фитнес што се одржа во периодот од 3-8 ноември во Санта Сузана, Шпанија.