(ФОТО) Над 100 сантиметри снег на Австриските алпи

0
104

Повеќе од 100 сантиметри снег и тоа за само неколку часа наврнаа на Австриските алпи, а зимата сеуште незапочнатa, пишува метеопрогнозерот Славчо Попоски во својата објава.