Пецаков: Нека е вечен Свети Климент, нека е вечен Охрид, нека е вечна Македонија!

0
66

Нека е вечен Свети Климент, нека е вечен Охрид, нека е вечна Македонија!

извор:ФБ Кирил Пецаков