Раде Трајковски – Штекли закрепна од атентатот, па сега ужива во белградските ресторани

0
198
Voules vous Belgrade-напиша Штекли.
Токму од Белград Раде беше екстрадиран во Македонија откако беше осомничен за убиството на фудбалерот Игор Јанушев.