Апасиев: Пратениците на Левица ќе поднесат предлог-закон за продолжување на важноста на ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ со името “Македонија”!

0
132

Пратениците на Левица ќе поднесат предлог-закон за продолжување на важноста на ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ со името “Македонија”!
p.s. Казни за некористење СЕВЕРНА се дистопија во која живееме благодарение на СДС, УЧК и ДПМНЕ. Пазете на наредни избори, немој после “јеби га” , напиша на својот ФБ профил пратеникот од Левица Димитар Апасиев.