Човек уби куче и му ја отсече главата во Крагуевац

0
40

Во крагуевската населба Бресница се случил хорор кога според неофицијални информации, млад човек, од засега непознати причини убил куче, а потоа му ја отсекол главата.

Како што пишуваат медиумите, тој сакал да ги убие членовите на своето семејство, но тоа не се случило бидејќи младиот човек бил префрлен на лекување.