( ВУДЕО) Среќата е само состојба на умот

0
69

Луис Фернандо Сначез е собирач на ѓубре кој тоа го има претворено во радост. Погледнете ги видеата на неговиот Инстаграм на кој што овој среќен човек ирајќи и скокајќи го собира ѓубрето низ градот каде што работи.