Глобален проблем настана со социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм

0
75

Многу корисници во Македонија се одјавени од нивните сметки преку Facebook и не можат повторно да се логираат. Корисниците на Инстаграм може да се отворат, но доводот не работи. Facebook Messenger исто така не работи за многу корисници.

Се чини дека проблемот со Фејсбук и Инстаграм е глобален.

Корисниците пријавуваат проблеми на страницата Downdetector.