(ФОТО) ММС: Пропадна автомобил во отворен канал кај Пролече во Штип

0
315

Изутрината во отворениот канал за собирање атмосферски води во реонот Пролече во Штип, пропадна автомобил, кој до овие моменти (10.30 часот) се’ уште чека да биде извлечен. Според очевидците, возачот бил пренесен во болница, објави ММС.

Текстот во целост во целост и фото: ММС.