Од денеска авто плинот е поскап за 3 денари

0
306

Авто-плинот (тнг) денес се продава со драстичен скок во цена, имено поскапува за три денари и моментално се продава за 46,50 денари за литар. Што се однесува до течниот нафтен гас, тој не е под Регулаторната Комисија за Енергетика, така што цената може да зависи од бензински станици.