Градоначалникот Пецаков присуствуваше на традиционалниот маскенбал “Емшири 2022” во Велгошти

0
488
Денеска на големиот празник Велики поклади – Прочка присуствував на традиционалниот маскенбал ,,Емшири 2022” во Велгошти.
На дечињата им доделивме симболични пакетчиња обезбедени од Месната Заедница со поддршка од Општина Охрид.
Децата ги покажаа своите интересни кореографии со кои симболично повикаа на мир, љубов, разбирање и весело детство, напиша во својата ФБ објава градоначалникот Пецаков.