Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт
Избори Македонија Последни Вести

Пецаков: На 31 октомври Охрид добива ВИСТИНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК кој гарантира нова и светла иднина

Жителите на Пештани и Рача заслужуваат светла иднина!На 31 октомври Охрид добива ВИСТИНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК кој гарантира нова и светла иднина!#Заокружи7-пишува

Избори Македонија Последни Вести

Георгиески: Обезбедивме квалитетно, функционално и домаќинско работење на сите општински јавни претпртијатија

Обезбедивме квалитетно, функционално и домаќинско работење на сите општински јавни претпртијатија.Го продолжуваме започнатиот процес на опремување и набавка на сите

Избори Македонија Последни Вести

Георгиески: Нивните херојски дела се нашата сила да продолжиме во вистинската борба за Охрид

Нивните херојски дела и нивните големи државнички идеали се нашата сила да продолжиме понатаму во вистинската БОРБА за Охрид!#НајдобротоЗаОхрид#Заокружи12-стои во

Избори Македонија Последни Вести

Пецаков: Нов парк на потегот од споменикот на А. Ден Долард до каналот Студенчишта

Разубавувањето на делот околу Охридското Езеро е наш приоритет затоа што сакаме нашите деца да растат тука и да растат

Избори Македонија Последни Вести

Георгиески: Нашата цел е Охрид да биде Град со НАЈДОБАР стандард за образование во нашата држава

Нашата цел е Охрид да биде Град со НАЈДОБАР стандард за образование во нашата држава.Продолжуваме со ИНВЕСТИЦИИ во сите училишта

Избори Македонија Последни Вести

ВМРО ДПМНЕ: Ќе ги обновиме концесиите за плажите по постојните закони

ЌЕ Георгиески е во паника и очај затоа што ги губи изборите и никаква црна кампања не може тоа да

Избори Македонија Последни Вести

Противникот на Орбан најавува екстрадиција на Груевски

Питер Марки-Заи, кој ќе му се спротивстави на унгарскиот премиер Виктор Орбан на парламентарните избори следната година, најави екстрадиција на

Избори Македонија Последни Вести

Пецаков: Проекти за светла иднина во населба Железничка

Проекти за светла иднина во населба Железничка!На 31 октомври Охрид добива ВИСТИНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК кој гарантира нова и светла иднина!-Изградба и

Избори Македонија Последни Вести

Георгиески: Продолжуваме со рамномерен развој во сите урбани и месни заедници

За нас секој граѓанин е подеднакво важен и секој заслужува да живее во уредена средина. До сега реализиравме низа проекти