Изненадувачки моменти следуваат во „Горка Земја“

0
659

Финализирано е дека ТВ серијата Бир Заманлар Чукурова (Беше еднаш во Чукурова), која се емитува на АТВ екраните, ќе се збогува на крајот на сезоната. Серијата која секогаш се прославуваше со своите големи успеси, продолжува да импресионира милиони со својата приказна. Бир Заманлар Чукурова, која сè уште добива добри оценки за да биде втора во категоријата на сите луѓе, можеби изгуби некои гледачи, но сепак има многу силна поддршка.

Има забележителни случувања во приказната за серијата, која вклучува важни имиња како Хилал Алтинбилек, Ибрахим Челиккол, Фуркан Палали, Илајда Чевик, Еркан Бекташ, Алтан Гердум. Еден од овие случувања е она што се случи меѓу Чолак Ага и Бетул. Алтан Гердум се приклучи на серијата во четвртата сезона, а во приказната веднаш се истакна ликот на Чолак Ага.

Чолак Ага, кого публиката го гледа како лош, но смешен човек, понекогаш ја лути, а понекогаш ја забавува публиката со своите изненадувачки потези. Алтан Гердум, во своето интервју, спомна дека луѓето на улица му давале коментари како „Тој е лош, но смешен човек“ поради неговиот карактер.

Зборувајќи за програмата на ТВ Дизи емитувана на АТВ, Алтан Гердум рече дека ликот на Хашмет Чолак ќе има изненадување за публиката… Ова изненадување може да го промени статусот на Бетул и нејзината мајка Шермин во серијата.

Проблем ќе направи претставата на Бетул, која ја игра Илајда Чевик, на Хашмет Чолак. Хашмет ќе има големо изненадување за Шермин и Бетул за кои игра Сибел Ташчиоглу.

Алтан Гердум за Бетул го кажа следново: „Бетул е девојка која се пресметува. Таа е таков лик. Секое средство е дозволено за да се достигне целта, така е и неговата мајка. Тие се утилитарни луѓе во тој поглед. Прво му одговара и Чолак. Всушност, тој се стреми кон тоа. Чолак не е толку наивен, тој решава некои работи во себе и ќе им приреди убаво изненадување…“

Велејќи дека Чолак немал многу шанси против ликот на Зулејха, која е дама на Чукурова во серијата, актерот го привлече вниманието на фактот дека таа е самообразован лик. Тој истакна дека Чолак е зад времето и немал шанса против Зулејха.

 

serieturkish.com