„Таа е мојата ќерка“: Антонио Бандерас никогаш не ја нарекол Дакота Џонсон своја поќерка

0
256

ДАКОТА Џонсон порасна опкружена со љубов. Покрај мама и тато, кои по разводот успеаја да одржат блиски и топли односи, во нејзиниот живот влезе уште еден родител – очувот Антонио Бандерас. Секогаш му се заблагодарува за поддршката.

 

“Потекнувам од семејство каде имаше многу бракови и имав многу среќа. Добив бонус од татко за кој со текот на времето сфатив дека е еден од најважните луѓе во мојот живот”, рекла таа еднаш.

 

Кога излегуваше со Бандерас, Мелани Грифит имаше две деца од претходните врски. Сепак, шпанскиот актер успеа да стане дел од семејството. Според познатата актерка, нејзините деца веднаш го засакале и со текот на времето почнале да го доживуваат како втор татко. Му го дале прекарот Папонио, кој е комбинација од зборовите папи и Антонио.

Во 1996 година, Грифит и Бандерас ја добија ќерката Стела. Детето актер ненадејно стана татко на три деца. Во тоа време Александар и Дакота станале тинејџери, а Бандерас сфатил дека неговата работа не е да биде нивни пријател, туку да биде нивен чувар.

 

index.hr