(ВИДЕО) Со пливање оди на работа, од азиската на европската страна на Истанбул

0
219
Со пливање на работа од Азија во Европа: Мехмет Сецкин живее на азиската страна на Истанбул, а работи на европската. Наместо да вози, тој плива преку Босфор, со што штеди време и го извршува својот утрински тренинг.
DW