Мицкоски се сретна со Јанкулоска: „Средба силна колку Горде, неправдата никогаш не нè скршила“

0
206

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денес оствари средба со поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска.

„Средба силна колку Горде. Неправдата никогаш не нè скршила“ – посочува Мицкоски!

извор: ФБ Христијан Мицкоски